هتل IBIS Patong، خوشبختانه در قسمت آرام و خلوت تر پاتونگ قرار دارد اما با این وجود، تنها به اندازه 10 دقیقه پیاده روی تا جاده بانگلا و تنها 5 دقیقه تا ساحل فاصله دارد.
آی بی آی اس پوکت دارای تفریحات مختلفی برای همه سنین در تمام تایم های روز و شب، استخر شنای بزرگ و خدمات اجاره دوچرخه برای مسیرهای نزدیک و خودرو برای مسیرهای دورتر می باشد.
به عنوان یک مسافر به شما توصیه می شود که صبح را در اتاقتان استراحت کنید، سپس گشتی در مراکز خرید بزنید و غروب آفتاب ساحل را هم فراموش نکنید. زندگی شبانه پوکت نیز به شما نردیک است و می توانید از آن لذت ببرید. البته آنقدر نزدیک نیست که در هنگام رفع خستگی سر و صدایش اذیتتان کند.
رستوران تایلندی داخل اقامتگاه به شیوه تاپاس بوده و مقدار کمی از هر طعم و غذا در بشقاب شما تبدیل به یک وعده کامل می شود. اینگونه تمام طعم های اورجینال تایلندی را در یک بشقاب تیست خواهید کرد. بعد سرو وعده غذایی، می توانید به بار بروید و از نوشیدنی ها و اسنک های آن جا لذت ببرید.
این هتل در مجموع، یکی از استراحتگاه های پرطرفدار ساحل پاتونگ به شمار می رود.