آژانس هواپیمایی رادیس پرواز پارس

مراحل دریافت پاسپورت از صفر تا صد

11 شهریور ، 1398
رادیس
0 کامنت

همه چیز در باره پاسپورت و مراحل دریافت آن:
مراحل دریافت یا سفارش پاسپورت پیچیدگی خاصی نداشته و میتونید کمتر از 2 ساعت نسبت به دریافت و یا تعویض و یا تمدید پاسپورت اقدام کنید. با رادیس پرواز همراه باشید تا همه چیز درباره دریافت پاسپورت رو بدونین.


جمع آوری مدارک لازم برای دریافت پاسپورت:
تهیه عکس 6*4 :

در مرحله اول به یک آتلیه مراجعه کنید برای عکس پاسپورت خودشون میدونن سایز عکس پاسپورت چند هستش اما محض اطمینان یادآوری کنید. نکته اینکه عکس پاسپورتی باید برای آقایون زمینه سفید، ریش و موی سر بدون مدل باشه و پیشونی وگوش ها کاملا مشخص باشه و بدون روتوش سنگین و برای خانم ها باید با حجاب کامل باشه بدون زیوآلات و آرایش سنگین باشه.

درضمن افرادی که جراحی های زیبایی انجام دادن و عکس جدیدشون با عکس کارت ملی و شناسنامه تفاوت اساسی داشته باشه نیاز به گوهی پزشک جراحشون دارن ( مخصوص اونهایی که کوبیدن از اول ساختن )!

داشتن مدارک اولیه مانند کپی و اصل شناسنامه کارت ملی الزامی ست.  برای آقایون اصل و کپی کارت پایان خدمت هوشمند و برای بانوان یکسری مدارک اختصاصی هم لازم است. خانم ها برای گرفتن پاسپورت نیاز به اجازه نامه رسمی همسرشون دارن. خانم ها باید به دفتر خانه های اسناد رسمی بروند و یک اجازه محضری از همسرشون بگیرند، بانوان مقیم خارج هم احتیاجی به اجازه محضری همسر ندارند و همچنین اقامت با گذرنامه ایرانی قابل قبول است. بانوانی که همسرشون فوت کرده، باید اصل گواهی فوت همسر یا اصل شناسنامه باطل شده همسر رو ارائه بدن و بانوان مطلقه باید اصل طلاق نامه را ارائه کنند. لازم به ذکره که این اجازه نامه فقط برای خانم ها نیست بلکه فرزندان زیر 18سال هم نیاز به اجازه محضری از سوی پدر یا قیم قانونی دارن.

یافتن  نزدیکترین پلیس +10:
برای پیدا کردن نشانی نزدیک ترین دفتر به شما می توانید به سایت اینترنتی epolice.ir بروید. در بخش تماس با ما، امکان جست وجوی نزدیک ترین دفتر به شما وجود دارد. باز هم تاکید می‌شود که  خانم ها برای گرفتن پاسپورت نیاز به اجازه نامه رسمی همسر دارند. آنها باید به دفتر خانه های اسناد رسمی بروند و یک اجازه محضری از همسرشان بگیرند، بانوان مقیم خارج احتیاجی به اجازه محضری همسر ندارند.

با دردست داشتن مدارک کامل و مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 درخواست دریافت پاسپورت رو ادائه بدین.


پرداخت هزینه:
هزینه ها عموما همه ساله تغییر می‌کنه مثل همه چیز! بخشی از هزینه ها مربوط به عوارض نیروی انتظامی و شهرداری و بخشی هم مربوط به خود هزینه دفاتر پلیس +10 و هزینه های پستی و … است. نکته اساسی در این زمینه این است که بخش واریزی به حساب شهرداری و نیروی انتظامی را به هیچ وجه نباید از طریق اینترنت یا عابر بانک پرداخت کنید یا باید مستقیم به بانک ملی بروید و فیش بگیرید و با اینکه از طریق دستگاه های کارتخوان موجود در دفاتر پلیس +10 اقدام کنید.

در انتظار پستی بمانید:
تموم شد! و حالا باید منتظر پست شدن پاسپورتتون به نشانی ای که اعلام کرده اید باشید. حدود 1 هفته زمان میبره تا گذرنامه به شما تحویل داده شود. البته ممکن است این زمان به دلیل مراجعه پستچی و نبودن شما در نشانی ارائه شده بیشتر هم بشود. در ضمن ممکن است که استعلام هایی که اداره گذرنامه برای شما می گیرد هم با مشکل مواجه شود که این مشکلات به شما اطلاع داده خواهد شد. این نکته را هم یادتان باشد که همه افراد بالای 6 سال برای گرفتن گذرنامه باید به دفاتر پلیس +10 بروند و در پایان کار، رسیدی دریافت کنند. این رسید را باید در زمان آمدن پستچی، به او تحویل دهید تا گذرنامه را تحویل بگیرید.

نکات مهم در خصوص دریافت پاسپورت:
بازنشستگان نیروهای نظامی که 5 سال از بازنشستگی آنها می گذرد باید اصل و کپی کارت کانون بازنشستگان را ارائه دهند.
- در مورد بازنشستگان نظامی که 5 سال تمام از بازنشستگی آنها نگذشته است ارائه نامه از حفاظت یگان مربوطه الزامی است.

- نظامیان شاغل باید نامه موافقت حفاظت یگان مربوطه را ابتدا به دبیرخانه اداره گذرنامه ارائه و پس از ثبت، به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ارائه کنند.

اگر گذرنامه تون دارای اعتباره و با همین اعتبار، مخدوش یا گم شده، باید ابتدا باید به اداره گذرنامه واحد غرب تهران واقع در یافت آباد، بلوار معلم، نرسیده به چهارراه قهوه خانه مراجعه کنید و بعد به پلیس +10 مراجعه کنین.

عکس دختران بالای 5 سال باید با حجاب کامل باشد.
شناسنامه افراد بالای 15 سال باید عکس دار باشد.
افراد زیر 15 سال باید گواهی اشتغال به تحصیل، دفتر چه بیمه یا گذرنامه عکسدار ارائه کنند.
برای کودکان زیر 6 سال، والدین کودک با حضور در دفاتر باید یک قطعه عکس از کودک خود در مدارک قرار دهند.
اقدامات لازم برای تعویض ویا مفقودی پاسپورت:
- اگر گذرنامه تون دارای اعتبار ه و با همین اعتبار، مخدوش یا گم شده، باید ابتدا باید به اداره گذرنامه واحد غرب تهران واقع در یافت آباد، بلوار معلم، نرسیده به چهارراه قهوه خانه مراجعه کنید و بعد به پلیس +10 مراجعه کنین.

اگر به هر دلیلی ممنوع الخروج شده اید برای دانستن علت این ماجرا و بررسی این ممنوعیت هم باید به همان اداره گذرنامه واحد غرب تهران مراجعه کنید.

اگر گذرنامه تان اعتبارش پایان یافته و بعد مخدوش یا گم شده است، دیگر نیازی به مراجعه به اداره گذرنامه نیست و مستقیم به دفاتر پلیس +10 بروید.

اگر قصد باطل کردن گذرنامه ای با اعتبار بالای یک سال را دارید باید ابتدا به اداره های گذرنامه بروید. به غیر از واحد غرب که نشانی اش در بالا بیان شد، 2اداره گذرنامه دیگر هم در تهران وجود دارد؛

اداره پاسپورت تهرانپارس: فلکه اول تهرانپارس- بلوار پروین- اداره گذرنامه تهرانپارس- طبقه دوم

اداره پاسپورت شهر ری: بزرگراه فدائیان اسلام- بلوار بسیج- جنب اداره گاز.

اداره پاسپورت شهرری : بزرگراه فدائیان اسلام – بلوار بسیج – جنب اداره گاز



مدارک لازم جهت تعویض گذرنامه دانشجویی:
مدارک مورد نیاز دانشجویان علاوه بر موارد ذکر شده، به شرح ذیل مى‌باشد :

1ـ اصل ریز نمرات از شروع تحصیل تاکنون با مهر برجسته دانشگاه

2ـ برگ اشتغال به تحصیل از دفتر مشاور دانشجویان خارجى دانشگاه، (دانشجویان داراى کارت اقامت دائم و یا متولدین آمریکا از دفتر ثبت نام دانشگاه) با ذکر رشته و مقطع تحصیلی(کارشناسى، کارشناسى ارشد و یا دکترا) تاریخ شروع و اتمام تحصیلات، ممهور به مهر برجسته دانشگاه.

3ـ اصل برگI-20  و I-94 معتبر(دانشجویان داراى کارت اقامت دائم تصویر دو طرف کارت اقامت را ارسال دارند.)

4ـ تکمیل فرم شماره 54 (در خواست‌نامه تسهیلات دانشجوئى) به همراه یک قطعه عکس

5ـ تصویر مدرک مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه عمومى(معافیت تحصیلى، کارت پایان خدمت، کارت معافیت دائم و غیره) دانشجویان داراى کارت اقامت دائم و یا متولدین آمریکا جهت دریافت معافیت تحصیلى به فرم شماره 61 رجوع نمائید.

دانشجویان واجد شرایط بر طبق ضوابط وزارتخانه‌هاى علوم، تحقیقات و فناورى یا بهداشت و درمان و آموزش پزشکى از پرداخت هزینه گذرنامه معاف مى‌باشند.

اعتبار پاسپورت:
قبل از سفر به یک کشور خارجی دقت کنید پاسپورت شما به هنگام خروج از کشور می‌بایست حداقل 7 ماه اعتبار داشته باشد.

حالا چرا 7 ماه؟

قوانین هر کشور در خصوص پذیرش مسافر و مدت اعتبار پاسپورت در هر زمان ممکنه تغییر کنه.

به ‌طور مثال برای سفر به کشور ترکیه تا قبل از سال 2014 شما می‌توانستین بااعتبار حتی 1 ماه هم وارد ترکیه شید اما از سال 2015 به بعد این امکان وجود نداره یعنی پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه و زیر 5 ماه تا 2 ماه شما جریمه می‌شید و زیر 2 ماه هم اجازه ورود به کشور ترکیه رو ندارین.درضمن اینو هم در نظر داشته باشین قطعاً این قانون در هرسال تغییراتی پیدا خواهد کرد.

منبع: ویزا724

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید
0